CHINEES-INDISCH RESTAURANT NEW BLUE LOTUS

CHINEES-INDISCH RESTAURANT NEW BLUE LOTUS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 110 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees-Indisch Restaurant New Blue Lotus. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 19:53 Is top, blijft top!
18 jun 2022 om 19:26 Binnen de aangegeven bezorgtijd en super lekker, wat wil je nog meer ?
12 jun 2022 om 21:01 Voor dat ik had betaald was de geschatte bezorgtijd 35 minuten, toen ik had betaald kreeg ik een berichtje dat het 89 minuten duurde. Dit vind ik een echte naaistreek. Ik voel me heel erg in de maling genomen en zal niet snel meer bestellen
10 jun 2022 om 20:17 Niets op aan te merken.
27 mei 2022 om 10:08 Eten was weer geweldig en de bezorger super vriendelijk…alweer top dus!
15 mei 2022 om 20:25 Stipt op tijd het eten bezorgd. Alles is warm al moet het een dorp verder ! Heerlijk gegeten, prima restaurant.
13 mei 2022 om 11:08 Het eten was wederom lekker en goed op temperatuur Keurig op tijd bezorgd Vriendelijke bezorger
6 mei 2022 om 20:04 Altijd top!
1 mei 2022 om 23:34 Werkelijk slecht... Loempia slap als een vaatdoek, tjap tjoy heb ik niet meer gegeten(misschien morgen) afgesproken Bezorgtijd acht uur. Half acht wordt eten bezorgd. totaal niet op gerekend.
26 apr 2022 om 20:36 Elke keer weer top!
18 apr 2022 om 22:21 Smaakte helaas nergens naar
10 apr 2022 om 21:25 Voor het bezorgen moeten we 3 euro betalen. Er is gebeld of dit eerder mocht, 25 min. het kwam uiteindelijk ruim 30 min eerder. Allerdrie de sauzen waren niet zoals we gewend zijn. Allemaal waterin en met weinig smaak. De mihoen was voornamelijk t